"Dorry staat dichtbij mensen, of het nu gaat om de klant, de medewerker of om mij"

Greet, manager

Over mij

Even voorstellen: Dorry Stuij


Mijn ideaal: zorg waarbij je als persoon gezien wordt en zoveel mogelijk jezelf kunt blijven. Met een deskundige blik, een realistische en verbindende aanpak help ik om te komen tot persoonsgerichte zorg. Sinds 1994 heb ik in diverse rollen werkervaring opgedaan, in de zorg. Eén veelgehoorde reactie gedurende mijn carrière is: “Dorry, zo had ik het nog nooit bekeken!” vandaar de naam van mijn bedrijf. Ik laat graag mijn licht schijnen op jouw team/organisatie om samen mogelijkheden te ontdekken!

Drijfveren: wat beweegt mij?


In de zorgsector zoeken we naar een manier om deskundig te blijven werken en tegelijk meer oog en oor voor de mens te hebben om wie het gaat. Ik denk dat het goed mogelijk is om mensen te laten ervaren dat zij als persoon gezien worden en tegelijk een professionaliteit in te brengen. Met ‘Andere kijk op zorg streef ik naar een zorgwereld waarin mensen tot hun recht komen. Mijn ideale situatie ziet er zo uit:

  • Collega’s durven zich eerst te verwonderen en dan pas te verantwoorden
  • Samenwerking met patiënten/cliënten en familie is vanzelfsprekend.
  • Vrijheid! Ook voor kwetsbare mensen met dementie.
  • Durven leren van fouten. Al doende leren en al lerende doen.

Werkervaring/opleiding


Sinds 1994 ben ik werkzaam in de zorg. Begonnen als maatschappelijk werker en teamleider in de GGZ. Daarna werkte ik als manager en kwaliteitsvrouw in de ouderenzorg. De afgelopen jaren was ik werkzaam als trainer, projectleider en innovator in zorg en welzijn. Mijn ervaring en deskundigheid vanuit die verschillende rollen zet ik met plezier in om groepen verder te brengen naar een persoonsgerichte, zelfsturende zorg- en welzijnsaanpak. Daarbij belicht ik de verschillende perspectieven en zoek samen met de groep naar manieren om elkaar te versterken.